Menu
gbsededa

REFERENCER

Vi er stolte af at have leveret dør og port løsninger til nogle af
industriens mest velrenomerede virksomheder.


Horsens Slagteri

DAN-doors har leveret skydedøre, hængslede døre og PC-svingdøre til Danish Crown slagteriet i Horsens. Slagteriet producerer ca. 100.000 svin om ugen, derfor spiller produkternes kvalitet og funktionalitet en stor rolle.

Automatiske skydedøre - Hængslede døre - PC-Svingdøre

Danish Crown Holsted

 I 2014 leverede DAN-doors automatiske brandskydedøre, samt automatiske rulleporte til Danish Crown slagteriet i Holsted. Der slagtes 110 dyr i timen, og derfor var det vigtigt med bæredygtige produkter, for at optimere det høje produktionsniveau.

Automatiske Brandskydedøre - Rulleporte

Chr. Hansen Hvidovre

Chr. Hansen er en betydende leverandør til fødevareindustrien, og gjort brug af DAN-doors' brede produktsortiment, til deres fabrik i Hvidovre. Indenfor de senere år har DAN-doors leveret både skydedøre og hængslede døre både med og uden brandkrav, samt rulleporte.

Automatiske skydedøre - Hængslede døre - Rulleporte

Sæby Fiskeindustri

Sæby Fiskeindustri

I 2014 leverede DAN-doors dørløsninger til Sæby fiskeindustri, der på årsbasis producerer 100 millioner dåser med makrel. Produkternes levetid og holdbarhed spillede en central rolle, grundet det hårde miljø på fabrikken.

Manuelle skydedøre - Automatiske skydedøreHængslede døre

Arla Taulov

Taulov mejeri producerer årligt 28.000 tons gul ost, hvilket svare til næsten seks kilo ost pr. dansker. DAN-doors har derfor leveret et bredt sortiment af produkter, der alle har en høj levetid samt et højt funktionsniveau.

Hængslede døre - Automatiske skydedøre - Rulleporte

Her kan du finde en International referenceliste