Menu
gbsededa

REFERENCER

Vi er stolte af at have leveret dør og port løsninger til nogle af
industriens mest velrenomerede virksomheder.


Horsens Slagteri

DAN-doors har leveret skydedøre, hængslede døre og PC-svingdøre til Danish Crown slagteriet i Horsens. Slagteriet producerer ca. 100.000 svin om ugen, derfor spiller produkternes kvalitet og funktionalitet en stor rolle.

Automatiske skydedøre - Hængslede døre - PC-Svingdøre

Danish Crown Holsted

 I 2014 leverede DAN-doors automatiske brandskydedøre, samt automatiske rulleporte til Danish Crown slagteriet i Holsted. Der slagtes 110 dyr i timen, og derfor var det vigtigt med bæredygtige produkter, for at optimere det høje produktionsniveau.

Automatiske Brandskydedøre - Rulleporte

Chr. Hansen Hvidovre

Chr. Hansen er en betydende leverandør til fødevareindustrien, og gjort brug af DAN-doors' brede produktsortiment, til deres fabrik i Hvidovre. Indenfor de senere år har DAN-doors leveret både skydedøre og hængslede døre både med og uden brandkrav, samt rulleporte.

Automatiske skydedøre - Hængslede døre - Rulleporte

Sæby Fiskeindustri

Sæby Fiskeindustri

I 2014 leverede DAN-doors dørløsninger til Sæby fiskeindustri, der på årsbasis producerer 100 millioner dåser med makrel. Produkternes levetid og holdbarhed spillede en central rolle, grundet det hårde miljø på fabrikken.

Manuelle skydedøre - Automatiske skydedøreHængslede døre

Arla Taulov

Taulov mejeri producerer årligt 28.000 tons gul ost, hvilket svare til næsten seks kilo ost pr. dansker. DAN-doors har derfor leveret et bredt sortiment af produkter, der alle har en høj levetid samt et højt funktionsniveau.

Hængslede døre - Automatiske skydedøre - Rulleporte

Her kan du finde en International referenceliste

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.