www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.comwww.dan-doors.dk

Teknisk dokumentation

SOM GLOBAL LEVERANDØR AF PRODUKTER OG KNOW-HOW LEVER VI NATURLIGVIS OP TIL DE INTERNATIONALE KRAV OG SPECIFIKATIONER, DER ER KRÆVET. FOR OS ER DET EN STANDARD - FOR VORES KUNDER ER DET EN SIKKERHED.

Brandcertifikat

DAN-doors leverer brandsikrede skydedøre og hængslede døre, som er BS 60 godkendte og certificerede i henhold til DS 1052.2 til både industri og kølerum. DAN-doors døre er testet med henvisning til rapport nr. F6933 og F7008. Iflg. denne rapport kan DAN-doors døre modstå 60 minutters brandtest iht. BS 476: Part 22: 1987 (DS 1052.2).

Du kan downloade vores brandcertifikat HER

K-værdi på isolerede døre

Skema vedr. K-værdi på isolerede døre kan downloades her: K-værdi.


EU-overensstemmelseserklæring

Herunder finder du vores EU-overensstemmelseserklæring som er DAN-doors' dokumentation til myndighederne for, at et produkt kan markedsføres i Europa. Et væsentlig element er, at produktets elektriske sikkerhed er i orden.

Du kan download vores EU-overensstemmelseserklæring HER


Godkendelse af branddøre 2018

Her finder du godkendelse på produktionen af vores EI dørprogram:

2018 Godkendelse


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.