www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

DAN-doors sender kitsæt for millioner til Abu Dhabi

DAN-doors har netop afsendt kit-sæt til mere end 100 døre til Abu Dhabi. Dørene skal samles og monteres i industrizonen KIZAD (Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi), som er et projekt, der skal bidrage til at opnå økonomisk diversificering i Abu Dhabi. Planen er, at industriområdet fra 2030 skal udgøre 15% af den del af Abu Dhabis bruttonationalprodukt, som ikke kommer fra olie

Den samlede ordre fra DAN-doors vejer 17 ton - og så er dørbladene ikke engang inkluderet.

DAN-matic-konceptet giver kunder over hele verden mulighed for at købe DAN-doors’ dørsystemer, som er kendt for at repræsentere en meget høj kvalitet. Konceptet omfatter samtlige dele til komplette dørløsninger – dog uden selve dørbladet, som kunderne producerer lokalt.

DAN-matic er blevet en succes, fordi kvaliteten er vigtig for de kunder, som køber kit-sæt. De vælger at købe deres døre fra Danmark, også selv om de skal påregne mange tusind kilometers transport til Mellemøsten, Sydamerika, Canada, Vietnam eller Australien – for at nævne et par eksempler. Med DAN-matic får de mulighed for at købe komplette dørsystemer af samme høje standard, som de døre, DAN-doors selv sender ud af fabrikken i Stilling - dog undtaget selve dørbladet, som de producerer lokalt - og den model har vist sig at være eftertragtet i store dele af verden.

Mange DAN-matic-kunder har benyttet sig af denne mulighed i rigtig mange år, og hos DAN-doors er vi stolte af, at de vælger os som leverandør fremfor lokale dørproducenter.

Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi er strategisk placeret ved Khalifa havn midt imellem Abu Dhabi og Dubai. Området er en del af den køreplan, der er lagt for at skabe bæredygtig vækst i emiratets økonomi og skal tiltrække udenlandske investorer ved at tilbyde konkurrencedygtige og indflytningsklare faciliteter til produktion, handel, industri, lager og logistik.