www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Om DAN-doors

Historie

DAN-doors har siden 1983 produceret døre og portløsninger til store dele af verden. Fra hovedkontoret i Stilling ved Skanderborg, og DAN-doors er repræsenteret af et datterselskab i Sverige, samt lokal repræsentation i Norge og Tyskland.

Siden virksomhedens start har fokus ligget på at udvikle løsninger, der er til gavn for kunden samtidig med at de er effektive og bæredygtige. Dette harmonerer med virksomhedens mission og vision, der tager udgangspunkt i fremtidens krav til sikkerhed og bæredygtighed.

DAN-doors udvælger selv alle materialer, og gennemtester samtlige elementer før de forlader fabrikken, for på den måde at sikre kunden et optimalt produktionsflow.

know-how

Udover produktionen spiller medarbejdernes erfaring og know-how en central rolle i udviklingen af nye produkter, og derfor har mange af de ansatte fejret både 10- og 20 års jubilæum.


DAN-doors er blandt de førende producenter af industrielle dørløsninger til det skandinaviske marked, og over 50 % af produktionen sendes ud i verden, hvilket betyder at DAN-doors’ løsninger i dag er installeret i mere end 100 lande over hele verden.

Gennem årene har man samtidig udviklet et professionelt og effektivt servicenetværk, der sikrer hurtig og pålidelig support til både nationale og internationale kunder.

Mission

Vi bidrager til produktion af bæredygtige kvalitetsprodukter til verdens forbrugere.

Vision

Vi vil udvikle dør- og portløsninger, der imødekommer fremtidens krav til sikker, effektiv og bæredygtig produktion.