www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.comwww.dan-doors.dk

Blog

Fordelene ved en rulleport og pris hos DAN-doors

DAN-doors producerer døre og porte til kunder i Danmark og resten af verden – blandt andet indenfor rulleporte. Vi rådgiver om løsninger, der matcher kundens krav til rulleport og pris

Klik her og læs mere 

Hvilken industriport skal jeg vælge?

En velfungerende industriport er et must i enhver seriøs industrivirksomhed. Men der findes et væld af industriporte, og det kan være nemmere sagt end gjort at vælge den rette.

Klik og læs mere om industriporte her

Søger du en dobbelt branddør? Det skal du vide

En branddør forhindrer, at flammer og giftig røg spreder sig i tilfælde af brand, og den kan derfor have afgørende betydning for sikkerheden. Derfor stiller vi også store krav til vores branddøre hos DAN-doors.

Klik her og læs mere om branddøre

Branddør til køl og frys - høj sikkerhed og kvalitet

Hos DAN-doors fremstiller vi kundespecifikke kvalitetsdøre til erhvervslivet, og det er ligeledes vigtigt for os, at vores kunder kender til deres muligheder indenfor dør- og portløsninger. I dette indlæg ser vi derfor nærmere på et par af fordelene ved at vælge en branddør til dit køle- og fryserum.

Klik  her og læs mere

Sådan sikrer du, at rulleport og beslag matcher dine behov

En rulleport er en både økonomisk, pladsbesparende, fleksibel og ikke mindst bæredygtig portløsning, og derfor vælger mange lige netop denne type. Rulleporte tjener dog mange forskellige funktioner i industrien, og derfor varierer krav og behov væsentligt fra den ene virksomhed til den anden.

Klik og læs mere

Krav til branddøre - få kvalificeret rådgivning?

Hvis du er på udkig efter en branddør, vil du med sikkerhed støde på en masse specifikationer, der ved første øjekast kan virke en smule forvirrende. Specifikationerne er dog bestemt ikke uden betydning, da de angiver dørens evne til at modstå røg og flammer.

Klik og læs mere

3 fordele ved at vælge en brandskydeport

Der kan være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydeport fremfor en hængslet port. I større virksomheder indenfor fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, sikrer en skydeport for eksempel et minimalt kuldetab.

Klik her og læs mere

3 fordele ved sikkerhedsdøre

Hos DAN-doors fremstiller vi døre og portløsninger af høj kvalitet til forbrugere i hele verden, og vi er selvfølgelig også behjælpelige med produktion af sikkerhedsdøre. Men hvilke fordele følger egentlig med montering af sikkerhedsdøre i din virksomhed?

Læs med her