www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

F.A.Q. og guides

HVAD ER Fordelene ved en rulleporT?

DAN-doors producerer døre og porte til kunder i Danmark og resten af verden – blandt andet indenfor rulleporte. Vi rådgiver om løsninger, der matcher kundens krav til rulleport og pris

Klik her og læs mere 

Hvilken industriport skal jeg vælge?

En velfungerende industriport er et must i enhver seriøs industrivirksomhed. Men der findes et væld af industriporte, og det kan være nemmere sagt end gjort at vælge den rette.

Klik og læs mere om industriporte her

HVILKET dobbelt branddør SKAL JEG VÆLGE?

En branddør forhindrer, at flammer og giftig røg spreder sig i tilfælde af brand, og den kan derfor have afgørende betydning for sikkerheden. Derfor stiller vi også store krav til vores branddøre hos DAN-doors.

Klik her og læs mere om branddøre

Branddør til køl og frys - høj sikkerhed og kvalitet

Hos DAN-doors fremstiller vi kundespecifikke kvalitetsdøre til erhvervslivet, og det er ligeledes vigtigt for os, at vores kunder kender til deres muligheder indenfor dør- og portløsninger. I dette indlæg ser vi derfor nærmere på et par af fordelene ved at vælge en branddør til dit køle- og fryserum.

Klik  her og læs mere

HvORDAN sikrer JEG, at rulleport og beslag matcher Mine behoV?

En rulleport er en både økonomisk, pladsbesparende, fleksibel og ikke mindst bæredygtig portløsning, og derfor vælger mange lige netop denne type. Rulleporte tjener dog mange forskellige funktioner i industrien, og derfor varierer krav og behov væsentligt fra den ene virksomhed til den anden.

Klik og læs mere

HVAD ER KravENE til branddøre?

Hvis du er på udkig efter en branddør, vil du med sikkerhed støde på en masse specifikationer, der ved første øjekast kan virke en smule forvirrende. Specifikationerne er dog bestemt ikke uden betydning, da de angiver dørens evne til at modstå røg og flammer.

Klik og læs mere

HVAD ER fordeleNE ved en brandskydeporT?

Der kan være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydeport fremfor en hængslet port. I større virksomheder indenfor fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, sikrer en skydeport for eksempel et minimalt kuldetab.

Klik her og læs mere

HVAD ER fordeleNE ved sikkerhedsdørE?

Hos DAN-doors fremstiller vi døre og portløsninger af høj kvalitet til forbrugere i hele verden, og vi er selvfølgelig også behjælpelige med produktion af sikkerhedsdøre. Men hvilke fordele følger egentlig med montering af sikkerhedsdøre i din virksomhed?

Læs med her

Hvad er brandsikring og hvordan kaN DAN-doors hjælpe mig?

Branddøre og generel brandsikring kan være en kompliceret affære, og derfor står DAN-doors klar til at rådgive dig sikkert igennem dette. Vores brede produktsortiment sikrer, at vi altid kan tilbyde dig en løsning, der passer lige præcis til de behov.

Læs mere her

Brandsikring af byggeri hos DAN-doors

HVAD ER Ce-mærkede branddøre?

Den danske certificering af branddøre er udløbet og fremover skal alle branddøre placeret i facader være CE-mærket for at overholde den europæiske lovgivning. Hos DAN-doors fremstiller vi EI-branddøre til facader, som er CE-mærkede og dørene produceres efter kundens ønsker. 

Læs mere her