www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

3 fordele ved sikkerhedsdøre

 

Hos DAN-doors fremstiller vi døre og portløsninger af høj kvalitet til forbrugere i hele verden, og vi er selvfølgelig også behjælpelige med produktion af sikkerhedsdøre. Men hvilke fordele følger egentlig med montering af sikkerhedsdøre i din virksomhed? Læs med her, og få 3 gode grunde til at investere i sikkerhedsdøre. Vi kan lave sikkerhedsdøre i klasse RC3 + RC4 certificering efter europæisk standard.

 

1. Beskyttelse mod indbrud

Den mest åbenlyse fordel ved en sikkerhedsdør er, at dine værdigenstande er bedre beskyttet. Et indbrud er nemlig ikke bare en ubehagelig og krænkende oplevelse – det kan også betyde, at værdigenstande og vigtige dokumenter med økonomisk værdi går tabt. I sidste ende betyder det desuden, at din virksomhed skal bruge unødig energi på at anmelde indbruddet til forsikringsselskabet. Et besøg af ubudne gæster kan altså koste flere ressourcer end dem, der går tabt ved selve indbruddet. Derfor kan det også betale sig at komme tyvene i forkøbet – for eksempel ved at installere indbrudssikre sikkerhedsdøre på virksomhedens matrikel.

 

2. Et lavere energiforbrug

Sikkerhedsdøre fungerer ikke kun som en kriminalpræventiv foranstaltning. Moderne sikkerhedsdøre har også en varmeisolerende effekt, og derfor er det ikke kun eventuelle indbrud, din virksomhed spares for ved at montere sikkerhedsdøre. De tæt isolerede sikkerhedsdøre er væsentligt bedre til at holde varmen inde og kulden ude end almindelige døre – og det kan ses på varmeregningen.

 

3. Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre kan desuden fremstilles som branddøre, hvor den har den fordel, at den beskytter mod røg og ild i tilfælde af brand. Skulle uheldet være ude, vil en solid kvalitetsdør forhindre ild og giftig røg i at sprede sig til bygningens øvrige lokaler. Dermed beskytter en branddør mod eventuelle personskader og beskadigelse af materiel. Vil du vide mere om sikkerhedsdøre og muligheden for fremstilling af døre til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte DAN-doors og høre nærmere.