www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Fordelene ved at vælge en branddør til køl og frys

Hos DAN-doors fremstiller vi kundespecifikke kvalitetsdøre til erhvervslivet, og det er ligeledes vigtigt for os, at vores kunder kender til deres muligheder indenfor dør- og portløsninger. I dette indlæg ser vi derfor nærmere på et par af fordelene ved at vælge en branddør til dit køle- og fryserum.

 

 

Du slår to fluer med et smæk

I supermarkeder, fødevarelagre og andre steder, hvor man har køle- og frysemiljøer, er det først og fremmest afgørende at vælge en dør med en højt isolerende effekt. For en forkert temperatur kan hurtigt betyde spolerede fersk- og frostvarer eller en forhøjet energi regning – med store økonomiske tab til følge. Derfor vægter vi kvaliteten af vores kølerumsdøre højt hos DAN-doors. De fleste prioriterer dog sikkerheden lige så højt, og mange af vores kunder ønsker derfor at kombinere den isolerende effekt fra en kølerumsdør med trygheden fra en branddør. Og det kan sagtens lade sig gøre. Vi fremstiller branddøre med høj isoleringsevne, og som samtidigt er certificeret efter den danske BS 60-standard og isoleret med brandbatts og 15 mm fireboard. Dermed slår du to fluer med et smæk og får altså isolering og sikkerhed i én og samme dør.

 

 

Du kan vælge mellem flere dørtyper

En hængslet dør kan være tilstrækkelig i nogle tilfælde. I trafikerede køle- og fryserum vil det dog ofte bedre kunne betale sig at vælge en skydedør eller en vertikal dør som kølerumsdør. Skydedøre er for det første mere pladsbesparende, og de automatiske og hurtige lukkemekanismer er med til at sikre et minimalt kuldetab. Branddøre til køl og frys kan altså konstrueres som både hængslede døre og skydedøre. Det er dog vigtigt at notere, at frostdørene som udgangspunkt ikke er godkendte som branddøre. Godkendelsen kræver at den lokale brandmyndighed godkender døren, hvilket normalt sker uden problemer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved at vælge en branddør til køl og frys.