www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

3 fordele ved at vælge en brandskydeport

Der kan være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydedør fremfor en hængslet port. I større virksomheder indenfor fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, sikrer en skydeport for eksempel et minimalt kuldetab. Desuden er skydedøre- og porte pladsbesparende. Hvis du dog for alvor ønsker at få det bedste ud af en skydeport, kan du med fordel vælge en branddør. Men hvorfor egentligt investere i en brandskydeport? DAN-doors giver dig 3 gode grunde.

 

Større sikkerhed

Sikkerheden er selvsagt den største fordel ved at vælge en brandskydedør. En solid brandport kan nemlig være den afgørende forskel mellem liv eller død i tilfælde af brand. Hos DAN-doors er alle vores brandskydedøre certificeret efter det danske BS60 brandkrav. Det betyder, at dørene kan modstå flammer i minimum 60 minutter. Dermed vinder du dyrebar tid til at foretage en evakuering, hvis uheldet skulle være ude.

 

Økonomiske besparelser

Ildebrand kan have katastrofale økonomiske konsekvenser. Derfor er det afgørende at begrænse ilden til så lille et område som muligt. Ved at vælge en brandskydeport forhindrer du, at ilden spreder sig til andre områder i bygningen, og du vinder ligeledes mere tid til at slukke ilden. Det sikrer, at der opstår minimal skade på ejendom, interiør og vigtige dokumenter, og dermed kan der være store økonomiske besparelser at hente ved at investere i en brandskydeport.

 

Kundespecifikke løsninger

Hos DAN-doors stræber vi efter at udvikle dør- og portløsninger, der imødekommer vores kunders individuelle behov. Derfor udvikler og fremstiller vi kundespecifikke brandskydedøre, der udover at beskytte mod røg og flammer også kan tilpasses efter specifikke ønsker til størrelse, farve, form og funktion. En brandskydeport er altså et både sikkert, økonomisk og fleksibelt valg. Ønsker du at vide mere om fordelene ved at vælge en brandskydeport, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.