www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Fordelene ved en rulleport og pris hos DAN-doors

DAN-doors producerer industriporte og -døre til kunder i Danmark og resten af verden, blandt andet indenfor rulleporte. Vi rådgiver om løsninger, der matcher kundens krav til rulleport og pris, og dermed er du altid sikret et produkt, der passer til dine behov, hvis du er på udkig efter en rulleport. Men hvorfor egentlig vælge en rulleport? Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

 

Rulleporte er pladsbesparende

Alle vores rulleporte fungerer som en pladsbesparende løsning, ift. fx skydedøre. Rulleportene kræver minimal overhøjde, og stort set ingen sideplads, så kunden slipper for at foretage drastiske ændringer i bygningen, hvor rulleportene placeres. Derudover er rulleportene særdeles driftssikre, og de kræver stort set ingen vedligeholdelse.

 

En rulleport kan tilpasses til dine behov

Nogle vil fravælge en rulleport, hvis de har behov for en portløsning til særligt kolde eller varme miljøer. For eksempel vil nogle argumentere for, at en rulleport ikke egner sig til køle- og fryserum på grund af dens ringe isoleringsevne. Vi har rulleporte der er egnet til køl og frost, hvor isolering ikke er noget problem, da vi har isoleret rulleporte helt op til 160 mm tykkelse. Rulleportene kan sagtens tilpasses til forskellige behov, da det er  muligt at fremstille hurtigporte, som er specielt designet til hyppige åbninger, hvor den hurtige lukkemekanisme sikrer, at rulleporten også er anvendelig i levnedsmiddelindustrien.

 

Skræddersyede løsninger

Hos DAN-doors er vores løsninger skræddersyede, og vi fremstiller dermed vores rulleporte ud fra specialmål, således at de passer ind i jeres omgivelser og til jeres ønsker for rulleporten. Da vores rulleporte er kundespecifikke løsninger, vil prisen dermed også variere alt efter, hvilke krav du har til rulleporten. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om den rette løsning indenfor rulleporte. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine behov og krav, og vi deler gerne vores viden om vores brede sortiment af rulleporte.