www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Hvilken industriport skal jeg vælge?

En velfungerende industriport er et must i enhver seriøs industrivirksomhed. Men der findes et væld af industriporte, og det kan være nemmere sagt end gjort at vælge den rette. Hos DAN-doors har vi dog mange års erfaring med at rådgive vores kunder i industrien, og vi hjælper dig gerne med at finde den optimale løsning. Ønsker du et overordnet overblik over industriporte, inden du henvender dig, kan du læse med her.

 

Rulleporte

En rulleport er en fleksibel portløsning, der kan opfylde mange forskellige behov i industrien. Rulleporte et pladsbesparende valg indenfor industriporte, da de har en meget begrænset monteringsplads. Ikke mindst er det muligt at fremstille energibesparende rulleporte, og denne type af porte egner sig derfor også til mere krævende formål – for eksempel indenfor levnedsmiddelindustrien.

 

Skydedøre

Hos DAN-doors har vi flere forskellige former for skydedøre, og de kan alle sammen leveres med automatik. Vores skydedøre er normalt udført i hvid PVC, eller i rustfri stål, men derudover er det også muligt at få dem malet i specifikke RAL koder, alt efter hvilke krav vores kunder har til skydedørene.

 

Hængslede døre

Vi fremstiller derudover også hængslede 1- og 2-fløjet døre til levnedsmiddelindustrien og andre industrielle formål. Vi har hængslede døre til frys, køl og hængslede branddøre. Med hængslede døre får du en langtidsholdbar løsning udført i et tidsløst design, en robust konstruktion og høj kvalitet, der sikrer driftsikker anvendelse.

 

 

Vil du vide mere om industriporte?

Ønsker du at høre mere om valg af industriporte, er du altid velkommen til at kontakte DAN-doors. Vi sidder klar ved telefonerne, og med vores mange års erfaring i branchen har vi de bedste forudsætninger for at sammensætte de rette løsninger.