www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Sådan sikrer du, at rulleport og beslag matcher dine behov

En rulleport er en både økonomisk, pladsbesparende, fleksibel og ikke mindst bæredygtig portløsning, og derfor vælger mange lige netop denne type. Rulleporte tjener dog mange forskellige funktioner i industrien, og derfor varierer krav og behov væsentligt fra den ene virksomhed til den anden. Men hvordan sikrer du, at såvel rulleport som beslag matcher lige netop dine individuelle behov? DAN-doors guider dig.

 

Overvej funktion

Inden du bestiller rulleport til din virksomhed, er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser om portens funktion. For eksempel har virksomheder i fødevarebranchen ofte behov for isolerende rulleporte med avancerede varmelegemer for at undgå kuldetab i køle- og frostrum. Det er altså først og fremmest funktionen, der afgør hvilken rulleport og hvilke beslag og øvrige komponenter, der er de rette for din virksomhed.

 

Overvej form og størrelse

Det er ikke ikke ligegyldigt, om en rulleport kun skal håndtere gående trafik, eller om den skal være til gearet til truckkørsel eller andre former for kørende trafik. Ved truckkørsel er det eksempelvis afgørende, at portens mål og dimensioner matcher behovet.

 

Modtag professionel rådgivning

Sidst men ikke mindst er det alfa og omega, at du modtager kompetent og kvalificeret rådgivning, hvis du vil sikre, at rulleport og beslag matcher dine krav. For selvom du har gjort dig tanker om dine behov, kan du sagtens have glemt noget vigtigt. Hos DAN-doors har vi stor erfaring med at rådgive vores kunde, og dermed behøver du blot at fortælle om dine behov, så skal vi nok vejlede og sikre, at du modtager den helt rette portløsning. Har du spørgsmål til priser, rulleporte, beslag eller andre reservedele, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.