www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

NYHEDER

35 års jubilæum 

24. november 2021

I dag er det 35 år siden, Anders Moosdorf startede hos DAN-doors som produktionsmedarbejder.

Anders er en vellidt kollega, som har nemt til smil og en beundringsværdig omhyggelighed, som gør, at vi trygt sender døre af alle slags og i alle størrelser videre til vores kunder i hele verden.

Anders er vores specialist i store døre og skydedøre, men for ham er hver eneste dør speciel.

”Det er selvfølgelig ikke rigtigt, at der ikke er to døre, der er ens, men man kan godt blive overrasket over, hvor stor betydning selv små forskelle har, når vi laver døre. Hvad skal døren bruges til, og hvad stiller det af særlige krav? Hvis det er en frostdør, skal der lægges varmekabler, så den ikke fryser til, hvis det er det en svingdør, skal hængslet forstærkes, så den kan klare mange års skub fra begge sider osv. Tit laver vi også døre med specielle mål, som måske kræver forstærkninger de rigtige steder, så den kan klare mange års brug og ikke ’sætter sig’ i hængslerne. Der kan være mange andre ting, men mit arbejde handler om at nærlæse ordren og sørge for, at kunderne får den rigtige dør og at de får en dør af høj kvalitet, som kan klare hård belastning i mange år,” smiler han.

 


 Da Anders startede d. 24. november 1986 havde DAN-doors blot én produktionshal, men med årene er både matriklen og produktsortimentet vokset. Anders har været med til at omstrukturere og redefinere processer og arbejdsgange, så DAN-doors kunne følge med udviklingen, og det er en af grundene til, at han har holdt ud i så mange år: ”jeg synes, det er spændende, når vi bliver inddraget i udviklingen af nye produkter, og det det er en arbejdsplads, man har lyst til at være i mange år, fordi her er et godt arbejdsmiljø. Det har været 35 år med forandring på den gode måde i en virksomhed, der aldrig stopper med at tænke i forbedringer. Det er nok også derfor, jeg har været her mere end halvdelen af mit liv”, slutter han med et smil.

 Anders Moosdorf kan fejre 35 års jubilæum hos DAN-doors, hvor han er specialist i produktion af store døre og skydedøre

Velkommen til Dorte

11. november 2021

14 meter lange brandgardiner, hundredevis af døre til store entrepriser, projekter af alle slags til hele verden... vi har så mange spændende projekter at fortælle om, og derfor har vi d. 1. november budt velkommen til Dorte, som fremover skal stå for vores kommunikation og markedsføring. Dorte er specialist i formidling, og vi glæder os til fremover at sætte større fokus på at dele vores mange gode historier i endnu større skala, end vi gør i dag. 

 


 


 

 Smilende Dorte Ankerstjerne, som skal stå for kommunikation hos DAN-doors

DAN-doors A/S er i år kåret som Succesvirksomhed 2021.

12 Oktober 2021

SparNord og BDO overrækker hvert år erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” til de 1.000 bedste små- og mellemstore virksomheder, som bedst lykkedes med at skabe vækst og kontinuerlig økonomisk udvikling.

 

 

 

 

Vores succes er et resultat af et stærkt netværk, som vi skylder stor tak til: Vores bestyrelse og ejere, Spar Nord, vores leverandører og naturligvis vores kunder, for hvem vi står op hver morgen med det ene formål at levere den bedste rådgivning og verdens bedste og mest intelligente dør- og portløsninger.

Og naturligvis en stor tak til alle medarbejdere hos DAN-doors og stort tillykke med prisen. Godt gået!

DAN-doors reservedels webshop går live

06 Oktober 2021

DAN-doors' webshop går online, og giver vores danske kunder mulighed for at bestille dele online. Webshoppen gør det muligt, for vores kunder at søge på den enkelte dørs produktionsnummer, så man hurtigt får et overblik over de helt centrale dele.

Du kan besøge vores webshop ved at klikke - HER

nye forstærkninger til vores salgsafdeling

16 April 2021

Vi er rigtig glade for at kunne byde Giedre velkommen tilbage til DAN-doors, efter hun det seneste års tid har været på barsel.

Giedre vil igen være en del af vores projekt afdeling, hvor hun primært vil have fokus på vores danske marked, samt support af vores øvrige sælgere.

 

 

 

 

Vi er desuden rigtig glade for at kunne byde Simon Abana velkommen til DAN-doors, hvor han bliver en del af vores voksende salgsafdeling.

Simons primære fokus vil være rettet mod det norske og danske marked, hvor han kommer til at spille en afgørende rolle i forhold til at sikre, at vores kunder får markedets bedste kundeserviceservice.

AR0041 udgår og erstattes af ar0045!

25 Oktober 2019

 

DAN-doors' AR0041 udgår af produktprogrammet, og erstattes af den nye forbedrede udgave, AR0045.

AR0041 blev udviklet i 2006, med det formål at have en rulleport der henvendte sig direkte til den lettere industri, som fx butikker. Rulleporten kunne dog maksimalt produceres i 2500x2500 mm, hvilket satte sine begrænsninger, og samtidig var åbnehastigheden "kun" 1 m/sek. Indenfor de seneste par år, har vi oplevet at efterspørgslen efter hurtigere åbnehastighed var tiltagende, og derfor har vi udviklet AR0045, der åbner med 1,5 m/sek. Konstruktionen er samtidig ekstremt støjsvag, hvilket gør den perfekt til brug i den lettere indsutri, som fx dagligvare butikker.

 

 

 

 

AR0045 kan samtidig tilbydes i dimensioner helt op til 3000x3000 mm, og en forstærket PVC dug, giver os nu mulighed for at tilbyde denne type til den lidt tungere industri.

Hvis du vil vide mere om vores nye AR0045, så er du velkommen til at kontakte os på 87938700 eller på dd@dan-doors.dk

Du kan læse mere om vores AR0045, ved at klikke på dette link.

DAN-DOORS STØTTER DANMARK PLANTER TRÆER

10 September 2019

 

DAN-doors A/S har valgt at støtte TV2, og Danmarks Naturfredningsforenings indsamling, for at vise et aktivt engagement i fællesskabet for at gøre en forskel for klimaet.
De indsamlede midler, vil blive doneret til Growing Trees Network Foundation, og WWF, som samarbejder om at bevare rydningstruet skov i Danmark og udlandet.

Hvis du ønsket at støtte indsamlingen, eller blot læse mere om Danmark planter træer, kan du klikke HER!

Mere end 500 ståldøre til amagerværket!

14 Maj 2019

DAN-doors leverer mere end 500 ståldøre til Amagerværket!

Hvis du vil læse mere om dørene og det storstilede projekt, som i øvrigt er tegnet af arkitektfirmaet BIG, så klik på linket nedenfor.

Klik HER!

ny partner i stockholm

06 September 2018

For at læse den officielle pressemeddelelse, skal du klikke HER!

Har du spørgsmål vedr. vores nye partner, så er du meget velkommen til at konakte os på 87938700 eller på DD@DAN-doors.dk

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

19 Juni 2018

 

I løbet af det sidste års tid, har vi arbejdet på højtryk på at få vores nye produktoversigt op at køre. Vi er derfor glade for endelig, at kunne præsentere den nye produktside, som indeholder over 90 individuelle produktsider!


For at gøre det nemmere for vores kunder og partnere, så har ALLE vores produkter nu fået deres egen individuelle side, hvor man bl.a. kan finde tegninger, datablade og brochurer.

I øjeblikket arbejder vi på at færdiggøre de sidste BIM tegninger, så det også bliver muligt for arkitekter og entreprenører at trække vores produkter ud, og placere dem direkte over i deres eget udbudsmateriale.

 

BIM står for "Bygning Informations Modellering", og de fungerer som en integreret arbejdsmetode til at digitalisere byggeprocessen. BIM er med til at skabe et tættere samarbejde mellem alle parter, da det breder sig ud til alle aktørerne, som deltager i et projekt.

 

 

 

 

 

Dette skulle gerne illustrere potentielle problemstillinger eller løsninger vedr. dimensioner og andre specifikationer på vores produkter, og samtidig gøre det nemmere, at vurdere hvilke produkter der reelt er behov og mulighed for at integrere i et givent projekt.

 

Vi regner med at vi inden sommerferien også kan præsentere den nye oversigt på vores engelske, svenske og tyske side, så vores kunder på eksportmarkederne får de samme muligheder, som kunderne på det danske marked.

 

Har du spørgsmål, eller kommentarer til vores nye produktside, så er du meget velkommen til at kontakte Project Coordinator, Kasper Boeriis, på +45 87 93 87 25 eller på KBO@DAN-doors.dk

BYD VELKOMMEN TIL AVR1601F

 

07 December 2017

 

DAN-doors A/S forsøger altid gennem produktudvikling, at imødekomme de krav branchen stiller. Den stigende efterspørgsel for energibesparende løsninger til frostrumsbrug der samtidig bibeholder den speed en almindelig rulleport giver, har resulteret i udviklingen af AVR1601F.

 

AVR1601F er udstyret med to stk. 80 mm isoleret dug i forbandt, samt 3 lag dug uden bom. Den er udstyret med lysgitter i karmbenene for sikkerhed, samt indbygget nødhåndtag som sikrer at port dugen kan rulles op manuelt. AVR1601F er mere eller mindre vedligeholdelsesfri, hvilket sikrer at kunden kan fokusere på sit eget produktions flow.

 

AVR1601F kendetegnes ved dets høje isoleringsværdi, robust udførsel i rustfri stål, hurtige åben/luk cyklus, stilren design af høj kvalitet samt dets ”stand-alone unit funktion”.

 

Portens vertikale funktion giver også optimale pladsforhold til fx logistik-/ frosthuse hvor reolplads er af stor betydning da porten kun optager plads over muråbningen.

Da porten fungerer som ”stand-alone unit” vil man også være fritaget for yderligere investeringer i en natport.

 

Hvis du er interesseret i, at høre mere om de fordele en AVR1601F kan tilbyde din virksomhed kontakt venligst dd@dan-doors.dk eller +45 87 93 87 16

 

Se video

Hvordan kan vi forbedre os?

10 November 2017

 

DAN-doors A/S har indledt et samarbejde med Rambøll via en tilfredshedsundersøgelse, for at sikre at vi leverer den bedst mulige service til vores kunder.

 

Hos DAN-doors handler det om at sætte kunden i fokus, og det er enormt vigtigt for os, at vi lever op til de forventninger som kunderne måtte have til os.
Vi har derfor udarbejdet en undersøgelse, i samarbejde med Rambøll, som vi vil sende udumiddelbart efter at en ordre er blevet leveret eller monteret.

 

 

 

 

Undersøgelsen tager udgangspunkt i den support, man har fået i forbindelse med købet, samt den service man har fået, hvis man har bedt DAN-doors om at montere ordren. Som udgangspunkt bliver undersøgelsen kun sendt ud til kunder, der har bestilt komplette produkter, men på sigt er det vores hensigt, at undersøgelsen skal følge alle vores ordre.

 

Vi håber at i vil tage godt imod undersøgelsen, og vi ser frem til at analysere jeres svar, så vi kan blive endnu bedre til at supportere og rådgive vores kunder.

DAN-doors skriver kontrakt vedr. Campus Ås I Norge

26 Oktober 2017


DAN-doors har skrevet under på kontrakten vedrørende det nye project Campus Ås I Norge. Campus Ås er den største udvidelse af universitets sektoren I Norge. I første omgang skal DAN-doors levere 400 stål døre, som skal bruges både indvendig og udvendig.

Derudover skal DAN-doors også levere skydedøre, rulleporte og brandgardiner. Enkelte af brandgardinerne er kæmpe store, da de er op til 18 m bredde, samt 4.3 m høje, hvilket betyder at de vil dække et område på 77 m2!

 

 

 

 

 

Indenfor køl og frys skal DAN-doors levere 35 hængslede døre i rustfri syrefast stål. Leveringen af dørene vil foregå henover 2018, og i begyndelsen af 2019.


Hvis du vil vide mere omkring projektet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på DD@DAN-doors.dk eller på 87 93 87 00.


Du kan læse mere om projektet HER

DAN-doors er blevet tildelt den højeste kreditværdighed

DAN-doors er blevet tildelt den højeste kreditværdighed, AAA, på Bisnodes kreditvurderingssystem.

06 September 2017

 

 

"Kreditvurderingen har stor betydning for vores partnerskaber i Danmark såvel som i udlandet. Ratingen understreger, at DAN-doors A/S nu også fra et finansperspektiv er en langsigtet og pålidelig partner for kunder såvel som leverandører."

 

Amdi S. Kjærgaard, Administrerende direktør

Ny Chefkonsulent til salgsafdelingen

13 Januar 2017

DAN-doors A/S forstærker salgsteamet i Danmark med en sælger i Øst (Københavns området) for at fortsætte væksten på det hjemlige marked.

Peter Dybdal er en af branchens mest erfarne folk, og har et enormt kendskab til både service, produkter og branchen generelt.

 

 

 

Peter har over 30 års erfaring indenfor branchen, og vi betragter Peter som den perfekte mand til at supportere vores kunder på Sjælland og øerne.

Dette giver os samtidig mulighed for, at tilbyde en hurtigere rådgivning til vores kunder som ikke er placeret i nærheden af hovedkontoret i Stilling.

Vi er overbeviste om at Peter bliver en stærk drivkraft for DAN-doors og ønsker ham velkommen i flokken!

DAN-doors A/S vil deltage på Chillventa messen i Nürnberg

11.–13. oktober 2016

 

 

Chillventa er en global messe, der samler branchefolk fra køle-, ventilations- og isoleringsindustrien. Messen har i gennemsnit haft 30.000 besøgende siden opstarten i 2008, og det forventes at der kommer over 1000 udstillere fra hele verden, som vil dele ud af deres ekspertise og innovative tankegang.
Ønsker du at besøge vores messestand, kan du finde os i hal 9, stand 516.


Du kan læse mere om Chillventa HER

Varm velkomst til højisoleret hurtigport

Ny højisoleret hurtigport fra DAN-doors er skræddersyet til fryselagre. Den sparer energiomkostninger, sikrer optimal logistik og minimerer udgifter til vedligeholdelse

Det er de færreste som lader hoveddøren stå åben i længere tid om vinteren. Det bliver hurtigt koldt og kræver tid og energi at få temperaturen op igen.
Det er lidt det samme som gør sig gældende på landets fryselagre, bare med modsat fortegn. Her gør man alt for at holde kulden inde på lageret, så man ikke skal bruge mange resurser på at holde temperaturen nede. Gaffeltruck med varer skal imidlertid kunne komme ud og ind af lageret, hvilket kræver adgang gennem portene. Derfor er portene også i centrum, når det handler om at reducere energiforbruget på lagrene.


Fra minus til plus


Nu bliver det dog noget nemmere at minimere kuldetabet og energiomkostningerne, når man skal gennem portene med varer. DAN-doors har nemlig udviklet en ny højisoleret hurtigport, som skaber optimale forhold på fryse- og kølelagre.


- I efteråret 2014 udviklede vi den nye port og vi har netop installeret den på Hørkrams frysedistributionslager i Hørning uden for Aarhus. Her har man opført yderligere 8000 kvadratmeter fryselager og her har vi installeret og monteret hurtigportene mellem fryselageret og hallen til modtagelse og afsendelse af varer. Det betyder at der er en temperaturforskel på på godt og vel 35 grader, da der er minus 25 grader på fryselageret og godt 10 grader varmt i vareforsendelsen. Det stiller krav til portmateriellet, som forbinder de to områder og her er vores port altså helt i top, hvad isoleringsegenskaber og åbne- og lukkehastigheder angår, siger salgschef hos DAN-doors, Mads Borne.

Optimalt vareflow

 

Som han forklarer, består hurtigporten af en fleksibel 80 millimeter tyk portdug der rummer højisoleringsbatch. Det skaber en meget lav U-værdi på under 0,5 W/m2xK.


- Porten åbner med en hastighed på op til 2,0 meter per sekund og lukker på 3 sekunder. Dermed har man en port som minimerer den tid den står åben i forhold til traditionelle skydeporte. Det betyder at man både reducerer træk og energitab og samtidig skaber rigtig gode forhold for logistikken og de gaffeltruck, som kører ud og ind ad fryselageret. Gaffeltrucken slipper for at vente på en langsom skydeport, som er 5-6 sekunder om at åbne. Porten åbner automatisk, når trucken nærmer sig og lukker hurtigt igen. Her er der store besparelser at hente på energiomkostningerne, samtidig med at man slipper for en masse ventetid ved portene. Man får simpelt hen et optimalt vareflow, siger Mads Borne.


Store energibesparelser


Det er da også hvad Hørkram oplever, forklarer Mads Borne. Cateringgrossisten leverer fødevarer til kantiner og cateringsvirksomheder landet over. Og på frysedistributionslageret har man nu fået optimale forhold, der reducerer de årlige energiomkostninger væsentligt.


- Vi har kørt test med porten i fiskeindustrien hos en virksomhed i Nordjylland og portens egenskaber er tillige afprøvet og testet i Tyskland. En skydeport i et miljø
og med et trafikflow som det vi testede står gennemsnitligt åben 900 timer om året. Det tal reducerer vi til 450 timer med hurtigporten, forklarer Mads Borne.
Hørkram er blandt de første virksomheder, der har investeret i porten. Hørkram og hovedentreprenøren, Amatech, samarbejdede om det nye lagerbyggeri og det var Amatech som overbeviste Hørkram om fordelene med hurtigporten fra DAN-doors.
Hørkram kunne godt se potentialet, hvilket førte til at DAN-doors leverede fire porte. De tilbagemeldinger man får, går da også på at hele setup’et virker optimalt.


- Før vi indgik aftalen lavede vi beregninger på besparelserne og viste mulighederne for at effektivisere logistikken med hurtigportene. Her kunne vi vise at Hørkram får en besparelse på 60.000 kilowatt årligt for hver port. Det er et tal som er til at tage og føle på, og da portene samtidig øger logistikflowet, bliver der tale om en rigtig fordelagtig situation, kommenterer Mads Borne.


Fleksibel port går ikke i stykker


Besparelserne i sig selv giver en tilbagebetalingstid for portene på maksimalt tre år. Samtidig er omkostningerne til vedligeholdelse minimale.
- Det smarte med porten er, at den er super fleksibel. Den kører i nogle karmben, der består af rustfri profiler. Bliver den påkørt af en truck ’smutter’ portdugen bare ud af karmen og kan hurtigt sættes på plads uden at hverken dugen eller karmene går i stykker. Det er man rigtigt godt tilfreds med hos Hørkram, som har fortalt at det er en klar forbedring. Tidligere risikerede man at ødelægge skydeportene ved påkørsler, med det resultat at de var dyre at reparere og at man risikerede at porten var lukket under reparationen. Det slipper man for her, idet truckføreren selv kan sætte porten på plads, siger Mads Borne.


- Vi har leveret til frysedistributionscentre i både Sverige og Tyskland. Og Hørkram lægger ikke skjul på at vi indgår i planerne for deres udvidelser af deres aktiviteter med kommende fryselagre i Danmark. Med tiden kan porten godt gå hen og blive lidt af en sællert. Ordrebogen er i hvert fald godt fyldt op allerede nu, siger Mads Borne.

 

Du kan findes vores 80 mm isolerede rulleport HER

Du kan læse mere om rulleporten i en artikel fra Jyllands posten HER

NY SALGSCHEF I NORGE PR. 1 JANUAR 2015

27. november 2014

Fra 1. januar 2015 er Christian Kiledal ansat som salgschef for DAN-DOORS i Norge.

Christian er 50 år og kommer fra DORMA hvor han har haft ansvaret for salg af låse og beslag til dørindustrien i Norge, Island og de baltiske land.

Med over 30 års erfaring fra låsebranchen både hos producent- og grossistleddet og med mange års erfaring som leverandør til dørbranchen vil Christian være en vigtig ressource for vores norske kunder. Han vil få ansvaret for at udvikle salget i Norge, Island og Fæøerne, og bidrage til at DAN-DOORS bliver en betydelig aktør på ståldørsmarkedet i dette område.

Christian holder til i Lyngdal i Vest-Agder og vil ha sin base der, samtidig med at han vil være meget ude hos vores kunder. Han er gift med Tone og har 4 voksne børn fra tidligere ægteskab.