www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Portservice

Vores porte


Hos DAN-doors producerer, monterer og udfører vi service på industriporte af den højeste kvalitet.

Alle vores produkter specialproduceres efter vores kunders ønsker

Vi producerer specialfremstillede porte i alle former og afskygninger. Uanset hvilke mål og farver porten skal produceres i, samtidig med at alle vores produkter er skræddersyet til de forskellige industriers strenge krav.


Vi rådgiver vores kunder hen mod den bedste løsning, enten over telefonen eller på stedet, hvor vores døre og porte skal monteres. Oftest oplever vi at flere af vores produkter, kan bruges til det samme formål, og her er det vores opgave, at sikre at vores kunder får den optimale løsning.

EFFEKTIV OG PROFESSIONEL PORTSERVICE

Når vi sammen med kunden, har fundet frem til en løsning, så står vores professionelle serviceafdeling, klar til at hjælpe med opmåling, montering og vedligehold af portene.

Vores montører sikrer, at vores produkter bliver korrekt monteret, samtidig med at de vejleder vores kunder i betjeningen, og de forlader ikke stedet før det hele kører, og vores kunder er tilfredse!

Vores montører er bosat i hele landet, hvilket betyder at de hurtigt kan reagere, hvis vores kunder står og har brug for hjælp. Derudover er det muligt at tegne en serviceaftale, så du som kunde sikrer dig, at der altid er en montør i nærheden, hvis uheldet skulle være ude.

Lad os hjælpe dig


Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 87 93 87 00 eller på mail dd@dan-doors.dk, så står vi klar med råd og vejledning.


Vi ser frem til at høre fra dig!