www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

REFERENCER

Vi er stolte af at have leveret dør og port løsninger til nogle af
industriens mest velrenomerede virksomheder.


Flensted Snitgrønt

Flensted Snitgrønt i Skovlunde skulle have etableret nyt produktions og lagerområde, og i den forbindelse har DAN-doors leveret en bred vifte af produkter. Heriblandt rulleporte, skydedøre, og hængslede døre.
Her kan du se en kort video af nogle af de produkter, som vi har leveret til projektet.

 

Rulleporte - Skydedøre - Hængslede døre - PC-døre

Glycom

DAN-doors har leveret branddøre, som henholdsvis hængslede døre samt skydedøre til Glycom i Esjerg. Glycom er en innovativ biotechvirksomhed der producerer særlige sukkerarter, som bl.a. anvendes indenfor modermælkserstatning.

 

Brandskydedøre - Hængslede branddøre

Flensted

I forbindelse med etablering af nyt frost- og kølerum har DAN-doors leveret både hængslede døre, samt flere forskellige af vores rulleporte, bl.a. vores AVR1601F. Flensted producerer bl.a. kartofler, grøntsager, og meget andet på deres fabrik i Ansager.

 

Rulleporte - Hængslede døre

Horsens Slagteri

DAN-doors har leveret skydedøre, hængslede døre og PC-svingdøre til Danish Crown slagteriet i Horsens. Slagteriet producerer ca. 100.000 svin om ugen, derfor spiller produkternes kvalitet og funktionalitet en stor rolle.

Automatiske skydedøre - Hængslede døre - PC-Svingdøre

Hørkram

Hørkram Foodservice A/S er en af de tre største cateringgrossister i Danmark, og servicerer idag 6.000 kunder i hele landet. I 2015 leverede DAN-doors alt fra hængslede døre, til den helt nye højisoleret rulleport AR0081, til Hørkram's nye lager i Hasselager.


Rulleporte - Hængslede døre

Danish Crown Holsted

 I 2014 leverede DAN-doors automatiske brandskydedøre, samt automatiske rulleporte til Danish Crown slagteriet i Holsted. Der slagtes 110 dyr i timen, og derfor var det vigtigt med bæredygtige produkter, for at optimere det høje produktionsniveau.

Automatiske Brandskydedøre - Rulleporte

Chr. Hansen Hvidovre

Chr. Hansen er en betydende leverandør til fødevareindustrien, og gjort brug af DAN-doors' brede produktsortiment, til deres fabrik i Hvidovre. Indenfor de senere år har DAN-doors leveret både skydedøre og hængslede døre både med og uden brandkrav, samt rulleporte.

Automatiske skydedøre - Hængslede døre - Rulleporte

Sæby Fiskeindustri

I 2014 leverede DAN-doors dørløsninger til Sæby fiskeindustri, der på årsbasis producerer 100 millioner dåser med makrel. Produkternes levetid og holdbarhed spillede en central rolle, grundet det hårde miljø på fabrikken.

Manuelle skydedøre - Automatiske skydedøreHængslede døre

Arla Taulov

Taulov mejeri producerer årligt 28.000 tons gul ost, hvilket svare til næsten seks kilo ost pr. dansker. DAN-doors har derfor leveret et bredt sortiment af produkter, der alle har en høj levetid samt et højt funktionsniveau.

Hængslede døre - Automatiske skydedøre - Rulleporte

Her kan du finde en International referenceliste