www.dan-doors.sewww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Reservedele/tilbehør

DAN-doors RESERVEDELE og TILBEHØR

DAN-doors A/S fører et bredt udvalg af komponenter til brug ved lokal produktion af døre over hele verden.

På denne side finder du lister over størstedelen af vores reservedele, til alle vores forskellige produkter.

Komponenterne anvendes til følgende dørtyper:

  • Isolerede hængslede døre
  • Isolerede skydedøre
  • Isolerede svingdøre
  • Polycarbonat svingdøre

 Vores kunder kalder ofte DAN-matic køreskinnen "den bedste køreskinne i industrien". Hovedårsagerne er den nemme og brugervenlige betjening, lav slitage, nem vedligeholdelse og hurtig montage på dørbladet.

Dette skyldes det unikke design af køreskinnen med indlæg og indbygget nedfaldskile for tæt forsegling mod dørkarmen under alle betingelser (køl eller frys).

Nem og hurtig installation sikrer høj produktivitet i jeres dørproduktion og konkurrencedygtighed i jeres salgaktiviteter. Vi har kunder, som estimerer en reduktion på 50% installationstid på et DAN-matic køreskinnesystem, sammenlignet med vore konkurrenter.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte vores reservedelslager på
+45 87 93 87 35

 

DAN-doors har massiv erfaring inden for udvikling og produktion af intelligente dørløsninger. Den viden er videreudviklet til et internationalt koncept, DAN-matic, der omfatter levering af know-how og dørbeslag til fremstilling af køle- og fryserumsdøre.

 

Konceptet anvendes i dag med stor succes på en række oversøiske markeder, såsom Mellem- og Sydamerika samt Mellem- og Fjernøsten.

 

Hvis vores internationale kunder har brug for teknisk assistance, rejser vores erfarne service team dertil, og løser problemet på stedet. Vi tilbyder også vores kunder at besøge vores fabrik, hvor vi deler vores erfaringer indenfor dørproduktion.